tiistai 25. elokuuta 2015

Kaikenlaista asiaa on tapahtunut tammikuun jälkeen:)

Noniin elikkäs, kuten ylempänä lukeekin nii tammikuun jälkeen on tapahtunut vaikka ja mitä, enkä ole niistä syistä oikeen kerennyt tänne raapustella. :) Joten ajattelin nyt kun koulujuttuja piti koneella tehdä nii samalla tänne jotain pientä raapustaa, kun ei ole mitään maailmansotaa enää käynnissä! :)

Tosiaan huomasin etten oo Cassustakaan tänne inffonnut, mutta nekin jotka tätä lukee luultavasti tietää kuka Cassu on. :''D Mutta eivät kaikki ole aina niin 100% tietäväisiä.
Elikkäs Cassu on mun n. 190cm nallekarhu, joka on nyt myöhemmin mut rengastanukkin. Me alettiin seurustelemaan helmikuun 11. päivä ja tavattiin ihan sattumalta, kun menin moikkaan keskustaan kaveriani Herra H. ja jotkut nyt ei tosiaan usko enminäkäänuskonutennen, että on olemassa ns. "rakkautta ensisilmäyksellä" niin siinä nyt sitten kuitenkin kävi!

Helmikuussa oli myös yhteishaku ja kun aiemmissa postauksissa olen siitä puhunut, niin en kuitenkaan muuttanut Tornioon vaan jäin ihan vieläkin tänne mamman helmoihin asumaan! :3 Hain ensimmäisenä Lähihoitaja puolelle ja siitä sen jälkeen oli haku vaihtoehtoina viittomakielen ohjaaja, kosmetologi, pintakäsittely ja merkonomi. Tosin päättötodistuksen keskiarvolla olisin päässy myös lukioonkin ja nyt se ärsyttää ihan todenteolla, mutta oon nii saatanan laiska etten jaksa tehdä asialle mitään. Ja niin hoitsuksihan mä sit pääsin/jouduin vielä tässä vaiheessa vähän ristiriitaiset ajatukset.


Huhtikuun lopussa mun rakas ystäväni Neiti T. sai lapsen, joka on mun kummityttö. ♥ Rakastan sitä lasta erittäin paljon, kumminkulta♥ Parastahan siinä oli se, että samana päivänä kun Neiti T. lähti synnyttämään tai siis oli jo osastolla kävin häntä katsomassa ja kun lähdin hoitaja otti hänet mukaan ja lähti viemään synnytyssaliin ja kuinka ollakkaan 29.4. 02.56 syntyi pieni aarre♥

Rautaakin on tullut minuun kielikorun jälkeen lisää. :) Napakorun laitoimma Vompatin kanssa takaisin tosin juuri äsken jouduin sen haikein mielin ottamaan pois, kun alkoi kasvamaan ulos. :c Mutta ei hätiä eikä mitiä kohta saan sen takas koristamaan napaani.♥ Toinen läväri onkin aika tuore ja sen kanssa kärsin todenteolla vieläkin.. Laittamisestakin on jo sen huikeat 3vko. Tragus koristaa korvanipukkaani tällä hetkellä. Ja todellakin kärsin sen kanssa, koska parantumisaikakin on 4-6kk, mutta kyllä se on sen arvoista :''D Sitten venytykset laitoin takaisin, ennen oli vain toisessa korvassa nykyään ne on molemmissa. 12mm ajattelin kuitenkin venyttämisen lopettaa niin palautuu joskus jollain asteella ns. ihmismäiseen kokoon. Mutta eipäs mulla tämän kummempia kirjoitan taas kun aikaa on ja sopiva hetki tulee. Cassu tosiaan kattoo 8 milea niin sekään ei paapata wapissa. :D

xoxo - Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti